Våra SMS konversationer kan se ut såhär

- Om evolutionen får alla arter att utvecklas till något bättre så att de lättare kan överleva betyder ju det att evolutionen i och med det gör det svåratre att överleva eftersom rovdjuren får svårare att typ jaga och hitta sitt byte, eftersom bytet ex ser giftigt ut

- Ja, men rovdjuren utvecklas ju också

-  -Ah, vilket betyder då att evolutionen är helt onödig

- för helheten kanske men inte för individen

 - ex grodans skinn blir mer och mer kammoflerat för den syns då inte bland löven och fågeln som vill äta den ser den inte. Fågeln utvecklas också på något sätt? Så att den ändå kan äta grodan... Varför ska då grodan utvecklas till något bättre om fågeln också utvecklas till något bättre?

- Nobody said evolution is logicall. Men allting utvecklas så då följer resten efter. Atomer ändrar form, skapar nya virus som vi måste utvecklas för att göra oss klara inför. Våra förfäder dog av vissa sjukdomar som vi får en gång om året och överlever. För att de utsattes och deras krippar lära sig viruset, hur de  skulle besegra det så får vi överleva det. Så vet våra kroppar nu exakt hur det ska besegras. Saker utvecklas för att ingenting står stilla. För att elektroner rör på sig och byter mönster så blir det en dopler effekt. SOm ringar på vatten. Någonting litet händer och resten följer med av bara farten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0